anulare

Spectacol de teatru caritabil susţinut de copii abandonaţi

Community Manager

Spectacol de teatru caritabil susţinut de copii abandonaţi

Ce însemna pentru tine Crăciunul în copilărie? Pe lângă cadouri, bradul împodobit şi mirosul de cozonaci îţi aminteşti de momentele petrecute alături de părinţi şi bunici? Îţi aminteşti cum pregăteai serbarea la care participau toţi membrii familiei? Pentru copiii abandonaţi este imposibil să clădească aceste amintiri.

Din fericire, există oameni cu suflet mare care pregătesc un spectacol de teatru unde ei sunt actorii principali iar tu poţi fi spectatorul care le poate oferi încredere şi susţinere.

Piesa de teatru pentru care repetă de 3 luni copiii din centrele Mia’s Children şi The Door va avea loc pe 8 şi 9 decembrie la Conservator.

Pe lângă spectacolul de teatru, copiii au pregătit şi o coregrafie creată în totalitate de ei, un număr de magie susţinut de Fun Boy, respectiv Myda. Biletul constă într-o mică donaţie pentru copii în valoare de 35 RON.

Piesa de teatru este organizată de Asociaţia Hai să Ajutăm, în colaborare cu partenerii săi.
Pentru bilete şi rezervări îi puteți contacta pe coordonatorii proiectului: Laura – tel. 0745793046 și Cristi – tel 0732307003.

copiii-abandonati-din-bucuresti-fac-show-mai-bun-decat-banica-jr-body-image-1480931870.jpg

Ne vedem acolo?

  • caritabil
  • copii abandonati
  • piesa de teatru
  • spectacol de teatru
2 RĂSPUNSURI
Highlighted
Employee

Re: Spectacol de teatru caritabil susţinut de copii abandonaţi

Ne vedem acolo!! Emoticon fericit

Etichete (2)
Contributor ☆

Re: Spectacol de teatru caritabil susţinut de copii abandonaţi

In decembrie am participar si eu alaturi de sotul si fetita mea la un spectacol asemanator organizat prin intermediul bisericii si Paula Seling. A fost impresionant si m am simtit cu adevarat implinita.