anulare

Bianca Ionel - prezentare

Membru ☆☆

Bianca Ionel - prezentare

Bună,

 

Nu am găsit nici o prezentare până acum și că am procedat corect.

Mă numesc Bianca Ionel, de profesie programator și din pasiune blogger și uneori muzician. Scriu pe 3 blog-uri, unul personal, unul cu review-uri și unul pe partea de programare și IT.

 

[Prin anul 2015 am fost foarte nemulțumită de modul în care se făcea comunicarea între clienți și Yves Rocher, am fost mai mult decât stresată cu telefoane de la diferiți consultanți fie în timpul serviciului, fie seara după 21. Acum mi-e greu să cred că acele persoane lucrau la Yves Rocher, pentru că modul de abordare era total lipsit de bun simț.]

 

Trecând peste ceea ce a fost în trecut, mă bucur foarte mult că s-a făcut o astfel de comunitate și mi-ar plăcea să se facă și activități la Iași, eu fiind de acolo. De asemenea, mi-ar face plăcere să interacționez și cu alți bloggeri dacă sunt prezenți pe aici Emoticon fericit

 

Vă doresc o seară frumoasă și un somn liniștit!

 

 

Etichete (1)
2 RĂSPUNSURI
Community Manager

Re: Bianca Ionel - prezentare

Bună, @BiancaIonel!

 

În primul rând, bine ai venit în Comunitatea Yves Rocher! Sper să găseşti subiecte de discuţie interesante şi să îţi faci mulţi prieteni.

Îţi mulţumesc tare mult pentru prezentare, ai procedat foarte corect. Ma bucur tare mult că sunt persoane cu atâtea pasiuni ca tine în această comunitate. Aştept să ne împărtăşeşti din cunostinţele tale.

 

Îţi mulţumesc şi pentru feedback-ul transmis. Sper ca acum este totul în regulă cu tot ce reprezintă firma Yves Rocher.

Şi, la fel ca tine, sunt şi eu curioasă câte persoane din Iaşi sunt aici. Poate se prezintă şi ele.

 

Cu drag,

Anca

Etichete (2)
Highlighted
Community Manager

Re: Bianca Ionel - prezentare

Bun venit, Bianca! Salutari de la o alta Bianca Emoticon fericit Weekend placut!